lauantai 23. tammikuuta 2010

Lemon 'n Lime

Puikot: nro 4
Lanka: Kauni (100% villa)
Langan menekki:
112g
Valmiin työn mitat:
Leveys noin 86 cm, korkeus 41 cm
Käytetty aika:
aloitettu 20.1.2010, valmis 23.1.2010

Näin Lilian (Neulomosta tuttu :)) tekemän version Citronista ja innostuin sitten itsekin kokeilemaan. Kun olin päässyt alkuun, halusin saada valmiiksi mahdollisimman pian. Ja tulihan tuo aika nopsaan valmiiksi, hieman jälkeen puolenyön sain kuivumaan. Nyt on tosin jälleen likoamassa, Kauni on lankana aika karheaa. Pehmennee lisää tämänkin sukelluksen jälkeen.

Ohje on helppo, aikaa kyllä menee etenkin viimeisillä kerroksilla hetki jos toinenkin, kun silmukkamäärä lisääntyy. Tein ohjeen kokoisen eli viimeisillä riveillä oli 540 silmukkaa...


Kuvia innostuin ottamaan enemmänkin, ehem :). Tykkään lopputuloksesta. 


 


3 kommenttia:

 1. Kaunis, ihana! Pitää tutkailla tuotakin puikoille :)

  Karkeahkon huivini sain pehmenemään pyykkikoneen villaohjelmalla, lämpötila 0 astetta. Huopumisen vaara on siinä kumminkin, kun tulee hankaavaa liikettä koneessa, sanoi luotettava lankakauppias. Vironvillani käyttäytyi aivan tyylikkäästi kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja vinkistä! Uittelin huivia noin 90 min. Eucalanissa, mutta ei huomattavaa eroa eli ehkä hieman pehmeni, mutta ei paljoa. Dropsin Karismassa huomasi kyllä eron eli Kauni on hieman kinkkisempi tapaus :). Kaunin pitäisi kyllä kestää 30 asteen konepesu, joten testiin sekin keino, jos vastaanottajan mielestä on liian karhea.

  VastaaPoista
 3. Erittäin kaunis huivi, värit ovat todella kauniit!

  VastaaPoista