lauantai 23. lokakuuta 2010

Draamanpoikasta ja kakkua

Olin alkuillasta keittiössä valmistamassa murinanvaimenninta eli ruokaa, kun nenuni haistoi jotain hieman sulavaan muoviin viittaavaa. Ei, se ei ollut kotoisin kokkauksestani. Kävipä pian ilmi, että rappukäytävä oli täynnä savua ja vastapäätä asuvia naapureita oli kiittäminen tästä yllätyksestä. Ulkona oli paloauto, ambulanssi ja poliisi. 
Onni kait onnettomuudessa, sillä meidän ei tarvinnut lähteä minnekään, vaan poliisit sanoivat, että voidaan olla sisällä. Hajua ei onneksi pahemmin tullut meille asti. En tiedä, oliko tulipaloa vai vain paljon savua. Onneksi kuitenkin sattui alkuillasta eikä keskellä yötä... Samaisilla naapureilla on tapahtunut aiemminkin, tosin ei ihan vastaavaa, mutta poliisi on ollut siellä ennestäänkin. Hmmm.

Anoppini täyttää pyöreitä tulevana keskiviikkona. Arki-iltana leipominen ei oikein onnistu, joten sen osuus oli tänään. Tein tutulla idioottivarmalla ohjeella pohjan ja täytteetkin oli enempi tai vähempi entuudestaan tuttuja. Lopputulos makoisa eikä ällömakea. Nam. Tätä piisaa vielä useammaksi päiväksi. Tai sitten se katoaa jonnekin melkein huomaamatta :).


1 kommentti: