lauantai 3. syyskuuta 2011

Millainen (käsillä)tekijä olet?

Otsikossa olikin jo se tärkein eli millainen (käsillä)tekijä olet? Mulle on helpointa viitata tällä hetkellä virkkaukseen ja neulontaan sattuneesta syystä :).

Pitääkö sinulle kaiken olla valmiiksi pureskeltua ja jos pitäisi vähänkin kokeilla ja ajatella itse, et tee sitten mitään tai et ainakaan sitä tiettyä projektia? Kysytkö heti apua vai yritätkö löytää ensin itse vastaukset netistä tai kirjoista?

Kohteliasta on varmaan vastata itsekin :).

Silloin, kun jatkoin neulomista piiiiiiittttkäääään tauon jälkeen, kyselin apuja oikeastaan heti. Vähän aikaa, kun olin tehnyt, hoksasin, että itsekin saa kokeilla ensin ja on hyvä ajatellakin ihan itse :). Nykyisin kyselen edelleen, mutta vain silloin, jos en saa ratkaistua ongelmaa ensin itse yrittämällä. Google auttaa monessa asiassa, samoin Ravelrystä löytyy tietoa pilvin pimein.

Mulle tulee jotenkin parempi mieli, jos ei tarvitse aina olla kysymässä muilta. Samalla oppii uutta ja seuraavalla kerralla kenties muistaa heti, miten jokin tietty asia tai kohta tehdään. Ajatteleminen on sallittua ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti