sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Recuerdos de infancia

Koukku: 4 mm
Lanka: Evilla 8/2  A-68 (100% villa)
Langan menekki: 170g
Valmiin työn mitat: tarpeeksi iso
Käytetty aika: aloitettu 7.2.2012, valmis 11.2.2012
Malli: Recuerdos de infancia

Talvi yllätti tänäkin vuonna täällä Alankomaissa. Viime talvena oli lunta ja pakkasta, tänä talvena ns. talvi tuli vasta tammikuun lopulla - helmikuun alussa. Eräänä perjantaina satoi viitisen senttiä lunta ja junaliikenne oli kaaoksessa pari päivää. Junat kulkevat edelleen harvennetun aikataulun mukaan... pakkasta on ollut kymmenisen astetta ja sama jatkuu vielä lähipäivät, mutta lauhenemaan päin - toivon! 

Valitus sikseen. Yksi työkaveri haaveili huivista, jota voisi pitää myös takin päällä. Samaisella työkaverilla on vanhenemispäivä 1. maaliskuuta. Tarjouduin tekemään huivin ja tässä on lopputulos.

En ollut ollenkaan varma, onko mulla tarpeeksi lankaa, joten jätin pari kerrosta pois ja korvasin muutamat pitkät pylväät pylväillä jne. Lopulta lankaa jäi noin 8 grammaa eli olisin voinut tehdä kenties kerroksen jonnekin väliin, mutta parempi näin päin :).

Vironvilla sopii tähän malliin mielestäni hyvin. Tositositosihelppo malli, mutta ei kuitenkaan missään vaiheessa tylsä tehdä.  

3 kommenttia:

  1. Tulipa siitä kaunis, vironvilla näyttää sopivan vallan mainiosti tuohon malliin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis! Mullakin ois vironvillaa, mutta virkkaus ja minä emme oikein mahdu samaan lauseeseen. Mutta jospa kuitenkin? On se vaan niin nätti!

    VastaaPoista