sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Makro ja Minä


Perjantaina oli tilipäivä (jippiiiiiii!) ja samassa rytäkässä saatiin lomarahat (toinenkin jippiiiiiii! :)).

Tieni vei pienelle ostoskierrokselle, sillä alennusmyynnit olivat alkaneet. Saaliiksi tuli kahdet farkut liian pitkine lahkeineen (lahkeet olen jo lyhentänyt) sekä yhdet kengät.

Suurin saalis oli kuitenkin kauan haaveilemani makrolinssi Canon EOS 550D -kameraani. Vakaana aikomuksenani oli ostaa linssi (Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM) nettikaupasta, sillä muissa kaupoissa hinnat ovat yleensä olleet korkeammat. Netissä linssin hinta on alimmillaan 469 euroa plus pk. Tämä siis Hollannin nettikaupoissa. 

Kävin kuitenkin kurkkaamassa Media Markt -liikkeen tarjontaa, kaupungilla kun olin kuitenkin. En nähnyt ko. linssiä esillä, joten kysyin myyjältä, onko heillä sitä saatavilla ja millä hintaa. Olihan heillä. Normaalihinta 439 euroa ja nyt oli vielä tarjouksessa: 387 euroa! Ei halpa, ei, mutta verrattuna nettihintaan... Linssi lähti mukaani siihen sopivan UV-suotimen kera. Canonilla on myös kampanja tän kuun loppuun. Tämä tarkoittaa mun ostoksen kohdalla sitä, että saan 50 euroa takaisin tililleni 4 viikon kuluessa, kun nakkaan kopion kuitista, lomakkeen ja viivakoodin postiin. Ei paha.

Eiköhän tässä ollut tekstiä ihan tarpeeksi, nyt kuvien pariin. Nämä on otettu uudella linssilläni. Tykkään. Missä olet ollut kaikki nämä vuodet? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti