maanantai 27. heinäkuuta 2009

Paketin saapuminen ja lankojen tilaus

Niin se viikonloppu taas tuli, oli ja meni - kuin varkain. Pari käsityöprojektia on menossa ja niistä laitan kuvia jahka valmistuvat.

Sain viime viikolla paketin vanhemmiltani, siinä oli joitain "tilaamiani" tavaroita ja joitain yllätyksiä tulevan nimipäiväni kunniaksi. Nimpparit tosin vasta elokuussa, mutta ei anneta sen häiritä. Tilattujen tavaroiden joukossa oli Novitan syksyn lehti, dippikastikkeita (jauheina siis, ne sekoitetaan paikalliseen kermaviiliin tai creme fraicheen), paistopusseja (on kait niitä täälläkin, en vaan ole huomannut/kiinnittänyt huomiota), JyväsHyvän kaurakeksejä (niihin jää koukkuun!) ja oiskohan ollut jotain muutakin.
Nimppariksi oli Retretistä ostettu silikoninen pannunalunen, virkattu nalleliina, pari maustepurkkia (dipeille) ja Valamon luostarista ostettua teetä. Tässä ainakin suurin osa paketin sisällöstä.

Novitan lehdykässä oli vaikka mitä kivaa ja pakko suorastaan joitain ohjeita kokeilla. Toinen juttu sitten, miten mun visiot onnistuu... Pari juttua voisi kokeilla itselleni, yhden äidilleni ja yhden anopille. Ja miehelle mulla onkin se paita tulossa - kunhan saan ne langat ja kekkaan kivan mallin.

Noh, laitoin äsken sitten uuden lankatilauksen Novitalle, jotta pääsen tositoimiin neulomusten kanssa. Toivottavasti saan tilauksen loppusumman pian, niin saan maksettua ja lankojen kuumeinen odotus voi alkaa. Harmillista, että Posti/Itella veloittaa aikas kamalia hintoja, kun lähettää pakettia Suomesta Hollantiin. Täältä Suomeen on maksut paljon vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti