lauantai 13. helmikuuta 2010

Herbivoren poikanen

Puikot: nro 4
Lanka: Regia Hand-dye Effect (70% villa, 25% polyamidi, 5% akryyli)
Langan menekki: noin 34g
Valmiin työn mitat: leveys 63 cm, korkeus 29 cm
Käytetty aika: aloitettu 6.2.2010, valmis 13.2.2010

Mikähän siinä onkin, että välillä tulee eteen kaikenlaisia pakkoja? Kun näin ohjeen Herbivoreen, tiesin, että se on pakko tehdä :). Malli oli helppo, sillä toistettavia kerroksia oli vain neljä. Jossain vaiheessa sai laittaa ohjeen sivuun ja neuloskella menemään. Kärsimätön kun olen, tein tästä versiosta minin. Lanka oli sen verran ohutta, että edistyi aika hitaasti mun vauhdilla. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla jollain hieman paksummalla langalla uudelleen.

Alla lisää kuvia, myös yksi ennen pingotusta otettu, aika rääpäle siinä vaiheessa. Mittaa ennen pingotusta oli 46 cm leveydessä ja 20 cm korkeuden puolesta eli kasvoi mukavasti pingotuksen myötä. Tuo leveys on mitattu suoraan ulkoreunasta ulkoreunaan ilman ylöspäin kaartuvia lärpäkkeitä.

Mutta juu, lanka oli helppoa työstää, vaikkakin siis mun makuun hieman liian ohutta :). Kenties menisi paremmin joko kaksinkertaisena tai sitten jokin yksivärinen lanka mukaan. Tuumaillaan.


5 kommenttia:

 1. Wau! Onpas mukavan näköinen. En vaan ole tottunut ostamaan netistä ohjeita, joten jäänee toteuttamatta. Muuten ois ihan täydellinen huivi! :D Voihan sitä muunnoksen kehitellä idean pohjalta itse... ;)

  t: Jaana (neulomosta)

  VastaaPoista
 2. Oi, kaunis.. En minäkään ole ostanut ohjeita, mutta tuon voisi kyllä jo yrittääkin ostaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno huivi. En ollut itsekään törmännyt aiemmin mutta täytyy kyllä laittaa kanssa to do listalle.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hienot nuo hämislapaset! Itse kammoan hämähäkkejä, siis oikeita :D Kaunis on myös tuo huivi. Mulla onkin itellänikin tuota lankaa, mutta eri värisenä. Ilmoitus: Kusti on polkemassa kovaa vauhtia sinnepäinä ;)

  Terkuin, Sny

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille! SNY: jännittää, mitä Kusti tänne polkaisee :).

  VastaaPoista