keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Toinen kerta toden sanoo?

Yritetään päästä maaliskuun puolen välin tienoilla Lontooseen, kun joulukuussa matka peruuntui lähtöaamuna. Silloin olisi ollut sponsoroitu matka ja sponsori mukana, tällä kertaa ei. Saas nähdä, olisiko silti halukas jotain edes kustantamaan, kun on kerta luvannut! :)

Kolme yötä perillä = kaksi kokonaista päivää. Hotelli on sama kuin viimeksi eli Barkston Garden. Kyseisen hotellin huoneet ovat mukavan kokoisia ja sijaintikin hyvä ja tietenkin maanalaisen lähellä. Ja mikä vielä parempaa: St. Pancrasin rautsikka-asemalta pääsee suoraan maanalaisella hotellin "pysäkille" ilman vaihtoja.

Ohjelmistossa on ainakin perinteinen teatterikeikka. Viimeksi nähtiin the Woman in Black, tällä kertaa liput Six Degrees of Separation -nimiseen näytelmään. Tahtoo ehdottomasti nähdä Anthony Headin livenä! Pidin Gilesista Buffy the Vampire Slayer -sarjassa ja kyseessähän on sama näyttelijä.

Peukut pystyyn, että päästään kohteeseen kunnialla ja takaisinkin :).

3 kommenttia:

 1. Vanhemmat oli kanssa marraskuussa lähdössä Lontooseen puoli seitsemältä aamulla, yhdeltä yöllä lentoyhtiöstä soitetaan että kuulkaa teidän lennot on nyt peruttu! Ovat huhtikuussa menossa uudelleen.
  Lontoo on kyllä ihana paikka. Haluaisin uudelleen!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta reissulta, toivottavasti matkasta tulee täydellinen! T. Sny

  VastaaPoista
 3. Lontoo on todella näkemisen arvoinen, monessakin mielessä. On nähtävyyksiä ja erinomaiset ostospaikat ja teatterit jne. Tällä kertaa käyn katsastamassa myös lankoja. Ties vaikka jotain tarttuisi kassan kautta matkaan :).

  SNY: kiitos toivotuksista! Ensi viikon ke (17.3.) on lähtö ja paluu saman viikon lauantaina.

  VastaaPoista