tiistai 10. marraskuuta 2009

Pipo

Puikot: nro 7
Lanka: Novita Tempo (65% villa, 36% akryyli)
Langan menekki: 92g
Valmiin työn mitat: ympärys noin 46 cm venyttämättä, korkeus 22 cm
Käytetty aika: aloitettu 9.11.2009, valmis 10.11.2009Äitini vinkkasi, että pipo olisi hyvä isänpäivälahja, kun alkaa olemassaolevat pipot olla hieman kulahtaneita. Kaupasta ei löytynyt siihen hätään sopivaa, joten lahjaksi meni sukat (ostetut) ja virkattu kirjanmerkki. Tulipa sitten mieleeni neuloa pipo ja niin tapahtuikin. Malli oma, tavallaan. Kuvio on kirjasta, mutta samaisessa kirjassa ei ole mitään valmiita töitä, vain erilaisia pintoja.

Tempo-lanka oli oikein mukavaa neulottavaa. Paksua ja valmista tuli nopeasti. Välillä on kiva päästä helpolla ;). Koonkin pitäisi olla sopiva, vanhasta piposta otettu mittaa ja joustinneuleella on tapana venyä eli ei pitäisi tämänkään pipon puristaa.

Missäs kuva on? Kuva vielä ottamatta, mutta se järjestyy helposti huomenna päivänvalon aikaan. Tosin päätön kuva, kun ei ole ketään mallipojaksi päivällä kotona. Kuva blogiin tulee sitten joskus, jahka saan uuden muistikortinlukijan. Edellinen otti ja hajosi, ei kivaa. Enkuista tulossa uusi, kentiesehkämahdollisesti tällä viikolla, ellei Kustinpolkulakko hidasta. En kylläkään tiedä varmaksi, lakkoilevatko edelleen vai ei.

Tadaa! Viimeinkin kuvia, ollut orpo olo ilman kortinlukijaa :).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti