keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Koekeittiössä tapahtuu


Viikonloppuna osui silmääni kiintoisan kuuloinen ruokaohje paikallisen raejuustopurkin kyljestä. Tänään oli testissä ja varmasti teen uudelleenkin. 

PASTAA JA PINAATTIA

Pastaa
Valkosipulia
Pinaattia (mieluiten tuoretta, mutta pakastettuakin voinee käyttää)
Kirsikkatomaatteja
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Pestoa maun mukaan
Purkillinen raejuustoa

Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta. Kuullota valkosipuli, lisää joukkoon pinaatti ja "pyörittele" hetki pannulla. Lisää joukkoon tomaattilohkot, pilkotut aurinkokuivatut tomaatit, pasta, pesto ja raejuusto. Lämmitä ja lisää halutessasi hieman suolaa ja pippuria sekä paahdettuja pinjansiemeniä. 

Mä unohdin lisätä suolan ja pippurin eikä ollut pinjojakaan, mutta ei se syöntiä haitannut :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti