Kipeä tai ei, keittiö kutsuu silti iltaisin, kun alkaa kuulua murina vatsan syövereistä. Eilen tein ruuan kahdelle päivälle eli tänään selviää helpolla :). "Yllättäin" meillä oli vielä pinaattia jäljellä, loput meni tähän ruokaan.
PERUNA-LOHILAATIKKO
Perunaviipaleita
Lohisuikaleita
Sipulia
Mozzarellaa
Raastettua vuohenjuustoa
Pinaattia
(4 dl maitoa + 2 kananmunaa)
Paista lohisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon sipuli ja kuullota. Laita voidellun vuoan pohjalle kerros sipuli-lohipaistosta, mozzarellaa, pinaattia ja perunaviipaleita. Ripottele perunoiden päälle hieman vuohenjuustoa. Toista kerroksia. Sekoita kananmunat ja maito keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 180-asteisessa uunissa, kunnes perunat ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti