lauantai 24. huhtikuuta 2010

Tnööööt

Niinpä niin. Kun flunssakausi on ohi, mulle tulee nuha. Eilen illalla kuin varkain ja nyt olo onkin sen mukainen... päätä särkee, kurkku on kipeä ja sitä rataa. Höh. Toivottavasti menee pian ohi.

Eilisellä ruokakauppareissulla jäi mukaani läheisestä kukkakaupasta pari kimppua kelta-oransseja tulppaaneita. Olivat sen verran lyhytvartisia, että laitoin maljakon pohjalle hieman sellofaania, niin nousivat paremmin esille. Väri on ihanan kesäinen ja niin on ilmakin tänään. Jos ennusteeseen on uskominen, voi lämpötila kavuta jopa +20 asteen tuntumaan. Kivaa!

Kusti polkaisi tänään tilaamani kaksi vyyhtiä Villa Mokan lankaa. En ole aiemmin näihin päässyt käsiksi, mutta tilasin oitis, kun nettikauppa avasi ovensa. Tarjolla on runsaasti kauniita värejä. Tilaamani sävyt ovat Lost and Found (vihreä) ja Varma (punainen). Vielä en tiedä, mitä näistä teen, ensin täytyy vain ihailla :).

1 kommentti:

  1. Kivat Mokkasukat olet tilannut. Kauniit värit, minäkin niitä ihailin, mutta en uskalla tuon aloeveran takia kokeilla.

    VastaaPoista