maanantai 22. elokuuta 2011

PIF arvottu

Mukaan arvontaan ehti 9 kokelasta. Onnettarella oli tänään vapaapäivä, joten virkaa hoiti maailman ainoa laatuaan oleva TöyhtöHippo :). Voittajiksi selviytyivät:

* Pirjo
* Notto
* Lankakoukku

Onnittelut! Jätättekö kommentin tähän ketjuun ja kerrotte lempparivärinne, saa mainita useampiakin värejä? Sitten vaan jännäämään, mitä Kusti polkaisee jossain vaiheessa... :). 

Notto ja Lankakoukku ovat Neulomossa, Pirjosta en olekaan varma. KyJyssä ainakin mukana eli enköhän mä teidät kaikki saa kiinni sitten, kun on tarvetta osoitetiedoille :).

Postausten aikaleima näyttää olevan Hollannin ajassa, vaikka tietenkin ilmoitin viimeisen osallistumisajan Suomen ajassa. Tuohon kun lisää tunnin, ollaan Suomen aikavyöhykkeellä :).

3 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana yllätys, kiitos! Joskus minullakin arpaonnea :) Lempparivärit ovat pääasiassa violetin ja punaisen sävyt, limen/omenanvihreästä olen alkanut myös pitää.

  Teen omat piffini tutuille ja/ tai hyväntekeväisyyteen.

  Mukavaa syksyä; terv. Lankakoukku

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Nyt onkin arpaonnea tällä viikolla =) Pitänee pistää Lotto vetämään!
  Lempiväri, no ainakin lila, sininen, punainen, oranssi... Oman PIF:n ajattelin aloittaa tuossa joulun jälkeen tai kun saa tuon KyJy:n pois alta ensin =) Hatun nosto sinulle, että jaksat nämä projektit hoitaa samaan aikaan.
  T: Pirjo

  VastaaPoista
 3. Jee, olipa kiva ylläri! :)

  Mun lempivärejä on vihreä, pinkki, ruoste ja luumu sekä oikeastaan kaikki murretut värit.

  Mulla on vielä edellinen piffini loppusilausta vailla, mutta laitan uuden pystyyn tuossa syksyn mittaan :) KyJy tosiaan pitää yrittää hoitaa kunnialla loppuun kuitenkin ;)

  VastaaPoista