sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tunnustus

Sain tunnustuksen Lilialta, kiitos kaunis! Ihan mykistyin. Tunnustus tulee pienen tehtävänannon kanssa, sillä vastauksia odotetaan seuraaviin:

1. Lempiväri: Vihreä. Ei tosin kaikki vihreät, esimerkiksi oliivinvihreästä en niin välitä enkä pastelleista. Tummanvihreä on kaunis, samoin vihertävän harmaa, liekö sage englanniksi. Aika monet vihreän sävyt on sellaisia, joista pidän. Jos saa mainita muitakin lemppareita värien osalta, jatkuu lista punaisella, mustalla, keltaisella ja oranssilla (kaksi viimeistä sopivina annoksina).

2. Lempiruoka: lohi monessa eri muodossa. Graavilohi ohuina viipalaleina, kylmäsavulohi, savustettu lohi, grillattu lohi, uunissa kypsennetty lohi...

3. Minne haluaisin matkustaa: Australia olisi kiva nähdä. Kanadaan haluisin uudelleen joskus. Olisi kiva päästä katsomaan jonnekin komeita vesiputouksia ja lumihuippuisia vuoria. Egypti voisi olla kiehtova maa. Briteissä Lontoon ulkopuolelle (ei sillä, Lontooseen on aina kiva mennä :)).

Jaahas, nyt taitaa tulla tunnustuksen vaikein osuus, sillä se pitäisi antaa eteenpäin. Liikaa valinnanvaraa! Kait mä saan kaksi kolme valita: Lettu, Roina ja Drucilla, olkaa niin hyvät :).

1 kommentti: