lauantai 12. syyskuuta 2009

Pannari

Aina silloin tällöin iskee into tehdä pannari, tänään oli yksi niistä hetkistä. Yleensä teen joko kinkku-paprika -version tai jauheliha-sipuli -version. Tänään koekeittiössä tapahtui ja tuli hieman lisäyksiä kinkkuiseen versioon. Tässäpä ohje ja tietty myös kuvia.

KINKKU-PAPRIKA PANNARI (ja pari muutakin ainesosaa)

Pohja:
2½ dl maitoa
1½ dl jauhoja
1 kananmuna

Täyte:
paprika
savukinkkua
mozzarellaa
sipulia
tonnikalaa
juustoraastetta

Vatkaa jauhot, maito ja kananmuna keskenään. Anna turvota hetki. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun (leivinpaperin voi voidella kevyesti) vuokaan. Itse käytin neliskanttista kakkuvuokaa tämänkokoiseen annokseen. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Pohjan ollessa uunissa pilko täytteen aineet. Halutessasi voit kuullottaa sipulin, itse en ole sitä tehnyt. Lisää täytteet pohjan päälle ja laita uuniin vielä noin 20-25 minuutin ajaksi tai kunnes juustoraaste on saanut hieman väriä. Anna seistä muutama minuutti ennen leikkaamista ja tarjoilua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti