perjantai 25. syyskuuta 2009

Slipoveri


Puikot: nro 5 ja 5½
Lanka: Drops Big Fabel
(75% villa, 25% polyamidi)
Langan menekki: hieman yli 500g
Valmiin työn mitat: M-kokoiselle miehelle tarkoitettu
Käytetty aika: aloitettu 15.9.2009 (en 100-varma, jahka löydän sen lappusen...), valmis 25.9.2009Villapaitaa en jaksanut/halunnut alkaa tehdä, joten kompromissiksi tuli slipoveri :). Äitini mittaili paitaa, josta lähetti sitten mitat ja niitä soveltaen syntyi tämä slipoveri isälleni joululahjaksi. Toivottavasti ei ole liian kirjava saajan mielestä. Lankaa tilatessani väriksi oli sanottu vihreä-mix. Miksi siinä on myös sinistä, valkoista ja keltaista, on mulle mysteeri. En halunnut palauttaa kuitenkaan, joten tässä lopputulos.


Tätä en ole vielä suihkutellut enkä muutenkaan "käsitellyt", langat kyllä päätellyt. Hieman nuo palmikot vetää kasaan edessä ja taka, mutta tämä oli kyllä tiedossakin. Voi olla, että kastelu ei paljoa auta asiaa, mutta voisin kokeilla. Kenties resorit pysyisi paremmin aloillaan. 


Kaula-aukko mua hieman häiritsee, kun toinen reuna on kaareva ja toinen melkein suora :(. Tiedän kyllä, missä vaiheessa meni pieleen: tein kavennukset kaula-aukon resorissa väärin. Tietenkään en sitä huomannut/nähnyt ennen kuin koko resori oli valmis ja pois puikoilta. Saisikohan sitä korjattua mitenkään ilman purkamista? Vai huomaakohan tuota edes, sitten kun on pää välissä (eli tän slipsiken sisällä on loppukäyttäjä)?1 kommentti:

  1. Hyväältä näyttää, ei sitä käytössä kukaan huomaa pieniä virheitä, me itse ollaan vaan niin krittisiä omille töillemme. Aika parantaa haavat, kuten sanotaan eli kokemus opettaa. Hyvää jatkoa neulomisille...

    VastaaPoista