maanantai 6. elokuuta 2012

Iso Floyd


Koukku:
4½ ja 3½ mm
Lanka: Brown Sheep Lamb's Pride Worsted (85% villa, 15% mohair), Drops Karisma (100% villa), Schachenmayr SMC Catania Solids (100% puuvilla)
Langan menekki: 74g Lamb's Pride, 15g Karisma, 42g Catania
Valmiin työn mitat: korkeus 23cm
Käytetty aika: aloitettu 3.8.2012, valmis 5.8.2012
Malli: Amigurumi Monster Floyd


Niinpä niin... sitä heikkona hetkenään tekee jotain kivaa toiselle ja sitten alkaa sadella pyyntöjä vaikka mihin muuhun! :) Henkilö, jolle annoin Sinisen Floydin, halusi itselleen myös sellaisen version, jossa on New York Metsin värit. Varsin vaatimaton pyyntö, eh. Tuumasin hetken ja sanoin voivani keksiä jotakin. Pyörittelin muutamaa ajatusta päässäni ja tulin siihen tulokseen, että mulle on helpointa tehdä ensin tavallinen Floyd ja kehitellä sitten jonkinsortin paita tahi vastaava.

Halusin tehdä hieman isomman version, joten vaihdoin langan paksumpaan ja samoin virkkuukoukun. Lisäsin myös kerroksen ja kierroksen sinne-tänne. 

Paidan virkkaaminen onnistui varsin jouhevasti ja suhteessa eniten aikaa taisi tuhraantua logon kirjontaan. Se onnistui kuitenkin jopa paremmin kuin mitä olin edes uskaltanut ajatella ja vastaanottaja oli ja on oikein tyytyväinen aarteeseensa :).  
1 kommentti: