lauantai 18. heinäkuuta 2009

Suklaa-kirsikkabrowniet

SUKLAA-KIRSIKKABROWNIET

3 isoa kananmunaa
150 g vaaleaa muscovadosokeria
100 g pehmeää, suolatonta voita
150 g tummaa suklaata
100 g itsestään nousevia jauhoja (self-rising)
50 g kuivattuja mustia kirsikoita (yön yli liotettu) tai 50 g tölkkikirsikoita (ei niitä kirkuvanpunaisia cocktailkirsikoita)
tomusokeria koristeluun

Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Vaahdota sokeri ja kananmunat. Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä ja sekoita muna-sokeriseokseen. Siivilöi jauhot taikinan joukkoon ja sekoita. Sekoita kirsikat taikinaan. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista 180-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla (toki sokerin voi jättää poiskin).

*********************
Alkuperäinen ohje: Winter Cherry Brownies
*********************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti